09:14, 20 вересня 2021 р.
Надійне джерело

20 вересня День піци Пепероні

20 вересня День піци Пепероні

Свою назву піца Пепероні отримала завдяки головному її інгредієнту – ковбасі Пепероні. Саме вона повинна бути в піці, яка носить таку назву.

Пепероні (пепероні) – гострий різновид салямі італо-американського походження, а також назва піци американського походження. Робиться з яловичини, хоча зустрічаються американські різновиди, приготовані з курки. Походить від гострої салямі, виготовленої в південній Італії, такий як salsiccia Napoletana piccante, Гострої ковбаси з Неаполя чи Сопрессата з Калабрії. Пепероні - це популярний інгредієнт піци в піцеріях американського стилю. Іноді також використовується при виготовленні сендвічів.

Для приготування правильної начинки піци Пепероні необхідний сир Моцарелла, салямі, томатний соус. Всі компоненти необхідно взяти в рівних пропорціях.

На основі класичного рецепту були розроблені десятки інших. Томатний соус міняли на вершковий. В Італії стали додавати шинку прошутто, в Іспанії в якості додаткового компонента використовували хамон. У Німеччині та Чехії стали додавати місцеву ковбасу з великою кількістю стручкового перцю. У США користується популярністю саме класичний рецепт.

Приєднуйтесь до святкування Дня піци Пепероні, замовте її в будь-який піцерії або приготуйте дома. Запросіть друзів та чудово проведіть час за смачним обідом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Піца #пепероні #день піци
live comments feed...